Campanie 20%

IMPOZITUL TĂU PE PROFIT AR PUTEA SCHIMBA VIITORUL UNUI COPIL CU AUTISM!


Poți direcționa GRATUIT până la 20% din impozitul pe profit
pentru terapia copiilor cu autism! (persoane juridice)

  • Este un serviciu GRATUIT. Legea Sponsorizării (32/1994) și Codul Fiscal (227/2015), cu modificările și completările ulterioare, permit contribuabililor plătitori de impozit pe profit să investească în dezvoltarea societății, fără niciun cost. Printr-un simplu contract de sponsorizare încheiat între companie si ONG, 80% din impozit se duc la stat, iar 20% merg către un ONG. Și IMM-urile au posibilitatea să redirecționeze impozitul pe venit dacă ONG-ul vizat este acreditat pe servicii sociale cu cel puțin un serviciu social certificat conform legii. 
  • Ajutorul primit este SUSTENABIL. Oricine poate verifica raportul de activitate anual și ne poate vizita oricând pentru a vedea clar unde s-au dus banii. Prin direcționarea impozitului de profit, companiile private investesc în programele de evaluare și diagnosticare a copiilor cu autism, în programele de terapie pentru acești copii, precum și consultanța oferită familiilor acestora. Donația ta acum poate aduce o viață demnă și independentă unui tânar care în alte condiții ar ramâne pe viață dependent de familie și de sprijinul financiar al statului și al societății.
  • Toate companiile care participă, primesc PUBLICITATE GRATUITĂ. Mulțumim public – prin canalele de comunicare cu publicul, în raportul de activitate, precum și la evenimentele în desfășurare pentru ajutorul primit de la fiecare companie. 
  • Orice companie – indiferent cât ar fi de mică – poate ajuta la dezvoltarea comunității din care face parte.
  • Fiecare companie trebuie să decidă cum vor fi investiți banii, fără să lase în grija statului administrarea acestor fonduri.

        Ai produse sau servicii care crezi că ne-ar fi de folos?

Asociația Învingem Autismul este furnizor de servicii sociale în condițiile legii și este înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult ANAF pentru acordarea deducerii fiscale. Poți verifica introducând codul fiscal 25581340.

În cazul microîntreprinderilor, pentru a fi inclus în calculul impozitului pentru trimestrul respectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul trimestrului calendaristic, iar plata trebuie efectuată până la finele acestuia. Trimestrele contabile sunt delimitate astfel: 01 ian-31 mar, 01 apr-30 iun, 01 iul-30 sep, 01 oct-31 dec.

În cazul firmelor plătitoare de impozit pe profit, pentru a fi inclus în calculul impozitului pe anul repectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul anului calendaristic, iar plata trebuie efectuată până la finele anului.

Calculați cât puteți dărui:

Valoarea sponsorizării poate fi:
-> 20% din impozitul pe profit sau 0,75% din cifra de afaceri (minimul dintre cele două) pentru companiile care sunt impozitate pe profit
-> 20% din impozitul pe venit pentru companiile care sunt impozitate pe venit (microîntreprinderi)

Descărcați contractul în 2 exemplare, îl completați cu datele firmei și cu suma, apoi ne trimiteți o copie scanată.

Efectuați plata prin transfer bancar sau online.

ÎȚI MULȚUMIM că ești alături de noi!
Asociația Învingem Autismul
Pentru detalii: 0741 198 290, 0740 122 186