Campania 3,5%

Fiecare zi de terapie
este o victorie pentru un copil cu autism!

Alege să direcționezi banii din impozitul pe venit în beneficiul copiilor din Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități Învingem Autismul!

Cum poți ajuta?

Formularul 230 se poate completa și semna cu un click aici:

Dacă vrei totuși să îl descarci și să îl completezi de mână, găsești aici Formularul 230.

Ai venituri independente? Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, PFA / CI etc.) completează Declarația unică.
Poți depune declarația la filiala ANAF de care apartii până pe 25 mai 2022.
Dacă nu poți ajunge la ANAF, trimite-ne formularul la office@invingemautismul.ro (până pe 10 mai 2022) si depunem noi pentru tine.

Dacă vrei să fii un adevărat super-erou pentru copiii nostri, trimite linkul colegilor, prietenilor și familiei și încurajează-i să redirecționeze pentru terapia copiilor cu autism.

De ce să ajuți?

  • Nu te costă nimic. Ba mai mult, în cazul în care nu direcţionezi 3,5% din impozitul pe venit, banii rămân la bugetul statului.
  • Ajutorul primit este sustenibil. Oricine poate verifica raportul de activitate anual și ne poate vizita oricând pentru a vedea clar unde s-au dus banii. Prin direcționarea impozitului de profit, investești în programele de evaluare și diagnosticare a copiilor cu autism, în programele de terapie pentru acesti copii, precum și în consultanță oferită familiilor acestora. Donația ta acum poate aduce o viață demnă și independentă unui tânar care în alte conditii ar ramâne pe viață dependent de familie.
  • Poți ajuta la dezvoltarea comunității din care faci parte.

Termenul de depunere a declarațiilor pentru redirecționarea impozitului aferent anului 2021 este 25 mai 2022. 

Asociația Învingem Autismul oferă soluții reale de terapie, recuperare și integrare a copiilor cu autism și este furnizor de servicii sociale acreditat. Asociația Învingem Autismul este recunoscută ca organizație de utilitate publică și figurează în registrul entităților / unităților de cult. Poți verifica introducând codul fiscal 25581340.