Women’s Tennis Charity Tour – ReadyPlay 2023

“Tenis pentru BINE”!

Acesta este sloganul dupa care ne ghidam si anul acesta, la a 5-a editie a turneului de tenis caritabil Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay 2023, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea orelor de terapie ale copiilor si adolescentilor centrului Asociatiei Invingem Autismul!

Ce se-ntampla mai exact?

1 . Timp de o luna si jumatate (12 aprilie – 21 mai 2023) oricine isi doreste sa sustina cauza poate deveni prietenul unui copil cu autism strangand o suma de bani pe platforma Galatom.ro.

Pasi:

  • Imediat dupa ce iti raspundem, iti vom cere numele, prenumele, adresa de e-mail, o poza care vrei sa apara pe pagina ta de Galantom, un text de prezentare si o suma-target pe care iti propui sa o strangi cu ajutorul prietenilor, colegilor, familiei si comunitatii tale, in general.
  • Dupa realizarea paginii, iti vom da un link pe care va trebui sa il promovezi pe retelele tale de socializare, pentru a reusi sa ajungi la suma pe care ti-o propui, pana pe 21 mai 2023.

 2. Pe 21 mai 2023, 20 de jucatoare de tenis amatoare, printre care si mame ale copiilor cu autism, vor juca meciuri demonstrative de dublu, la Tenis Power Club Otopeni, de la ora 14:00, pentru a incununa strangerea de fonduri menita sa suplimenteze orele de terapie ale copiilor si adolescentilor din centrul de zi al Asociatiei Invingem Autismul.

Fii prietenul unui copil cu autism si hai alaturi de noi pe Galantom.ro!