Fundraising & funraising

Doamna Claudia Știrbei are un obicei din a dărui cadoul de ziua ei oferind unui copil o experiență și o amintire frumoasă (o tabără, un curs, etc). Anul acesta, cu ajutorul Galantom, și-a dăruit toate cadourile de ziua ei copiilor de care se ocupă Asociația Învingem Autismul. Și a primit chiar mai mult decât credea. Îți poți dărui și tu ziua de naștere copiilor cu autism din Centrul Învingem Autismul, complezi pagina ta AICI și devii galantOM.

Doamna Mihaela Rizea, mama unei copil cu autism din Centrul Învingem Autismul, a inițiat în 2018 un turneu caritabil de tenis pentru câteva prietene. În 2021 Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay a ajuns la a III-a ediție și doamnele și domnișoarele fundraiseri ai evenimentului au strâns 50.000 RON pentru terapia copiilor si adolescenților cu autism din Centrul de de zi de recuperare Învingem Autismul. Și tu poți iniția noi evenimente de fundraising în beneficiul copiilor cu autism și al famiilor lor.

Sergiu Mihalache s-a oferit pentru prima dată voluntar într-o campanie de fundraising. Nu credea că va putea convinge prietenii să doneze. Totusi, pe 26 iunie, Sergiu a plecat la ora 5 dimineata din Constanta spre București, pentru a înota alături de înotătorii care susțin proiectul Asociației Învingem Autismul la Swimathon Bucuresti 2021 și – dintre înotătorii noștri – a strâns cea mai mare sumă din donații, aproape dubu din obiectivul pe care și-l propusese. Vezi AICI. Te așteptăm și pe tine să te înscri fundraiser în activitățile sportive care susțin proiectele Asociației Învingem Autismul.

Aurelia Oroviceanu a hotărât să adopte un obicei nou – să meargă în fiecare zi cu bicicleta la birou și să strângă încurajări și fonduri pentru terapia copiilor cu autism din Centrul de zi Învingem Autismul, postând zilnic pe Facebook progresele ei. Și tu poți susține cauza copiilor cu autism, renunțând la un obicei nesănătos sau adoptând unul bun, cu ajutorul Obicei Galantom.

Adela Silvan s-a oferit să picteze o sacosă în cadrul proiectului „O sacoșă – șanse în plus de terapie și bucurie!”. Dar a reușit să picteze 5 sacoșe, să le găsească singură cumpărători și chiar să promoveze proiectul asociației. Vezi postarea ei AICI. Și tu îți poți dona pasiunea ta în beneficiul copiilor cu autism din Centrul Învingem Autismul, înscriindu-te la activitățile asociației sau inițiind singur noi proiecte.

Radu Savache s-a oferit să organizeze seri de dans popular în centrul asociației și să doneze o parte din costul clasei pentru terapia copiilor cu autism. Poți dona și tu o parte din fondurile strânse din cursurile/ atelierele pe care le predai.

Pentru înscrieri, detalii sau idei ne putem auzi la tel 074012186, ne putem întâlni la o cafea sau ne poți vizita în centru, zilnic, între orele 09:00-16:00.