Proiecte

În perioada iulie-decembrie 2021, Asociația Învingem Autismul implementează proiectul “SPORT & AUTISM – Health and Fun with 3C Therapy”, proiect nominalizat în cadrul programului Call for Europe 2020, inițiat și sprijinit de Fundația UniCredit.

Detalii proiect.

Prin intermediul sprijinului financiar al Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC), în cadrul unui program destinat întăririi capacității organizațiilor neguvernamentale care adresează nevoi ale persoanelor cu dizabilități, sprijinit de E-Distribuție Muntenia, în luna iulie 2021 am reușit să achiziționăm noi echipamente în Centrul Învingem Autismul.

Detalii proiect

În perioada iulie-decembrie 2021, Asociația Învingem Autismul implementează, cu sprijinul UniCredit Leasing, Proiectul “10.956 de pași spre recuperarea și integrarea copiilor cu autism”. Prin acest proiect, UniCredit Leasing suplimentează terapia pentru 20 de copii cu tulburări din spectrul autismului (TSA) și susține integral terapia pentru 3 copii provenind din familii vulnerabile.

Comunicat de presă 30 iunie 2021

Cu ajutorul UniCredit Bank, Asociația Învingem Autismul și-a putut continua misiunea în 2021, suplimentând în perioada ianuarie-martie terapia a 20 de copii și adolescenți cu autism și alte tulburări de dezvoltare din Centrul de zi Învingem Autismul. De asemenea, proiectul a făcut posibilă susținerea integrală a terapiei pentru 3 copii provenind din familii vulnerabile.

Comunicat de presă 25 martie 2021