blog post one  
Eu sunt Catinca sau când sunt alintată Kiti și sunt singura domnișoară cu buletin din Centrul  Învingem Autismul. 
Vin aici in fiecare zi (incepand cu anul 2012) sa ma intalnesc cu prietenii mei mai mari sau mai mici, chiar și atunci când nu prea am chef de ieșit din casă. Ca orice domnișoară sunt veselă și exuberantă,  dar și capricioasă și selectivă uneori.
Am ales să comunic diferit, printr-un limbaj alternativ, limbajul semnelor: folosesc aproximativ 100 de semne. Construiesc propoziții din semne și rostesc  câteva cuvinte simple: bună, pa, apa. 
În centru mi-am dezvoltat abilități de autonomie precum shopping-ul, prepararea unui ceai sau a unei gustări și unele mai puțin interesante: împachetatul hainelor, curățenia în cameră, spălatul vaselor.
Împreună cu prietenii mei iau parte la un atelier hand-made. Aici am învățat să fac: bijuterii, brățări, cercei, lănțișoare, felicitări și tablouri. Sunt foarte folositoare când trebuie să faci un cadou cuiva drag. 
Am simțul umorului dezvoltat și-mi place să fac farse colegilor și fraților mei. Ador mișcarea și dacă vrei să mă faci fericită, invită-mă la o plimbare, un masaj relaxant și bineînțeles la un răsfăț cu  biscuiți franțuzești!