Poti sa fi voluntar.
Esti student la Psihologie si vrei sa aflii mai multe despre terapia ABA? Poti sa vii in centru sa ne jucam impreuna cu copiii.
Esti student la Jurnalism? Poti sa ne ajuti povestind lumii despre acesti copii si nevoilor lor.
Esti student la Arte? Putem sa facem impreuna cu copiii un curs de terapie prin arta sau de pian.
Esti pasionat de fotografie? Poti face instantanee copiilor nostri, pentru a ne ajuta apoi sa vorbim lumii despre ei.
Daca ai putin timp si vrei sa il daruiesti, intreaba-ne in ce fel te-ai putea implica.

 

Poti fi raspandac.
In sensul bun. Da de veste si altora despre noi, despre munca pe care o facem si despre acesti copiii speciali. Spre exemplu, poti sa-ti incurajezi prietenii sau colegii sa cumpere produsele organizatiei sau sa vina impreuna cu tine la un eveniment al organizatiei.
 
Poti fi conector.
Poti crea legaturi noi pentru organizatie. Spre exemplu, daca firma in care lucrezi nu face sponsorizari, poti propune tu aceasta practica. Din pacate, sunt multe companii care nu stiu ca pot sa doneze 20% din impozitul pe venit sau pe profit - fara sa niciun cost suplimentar pentru companie. Deasemenea, multa lume nu stie ca poate sa doneze 3,5% din impozitul pe venit, suma care altfel se duce automat la stat.
 
Poti fi fundraiser.
Poti sa iti mobilizezi propria retea sociala intr-un eveniment, pentru a strange bani pentru o cauza. S-ar putea sa stii deja pe cineva care a alergat la un Maraton sau a inotat la un Swimathon ca sa stranga fonduri pentru o organizatie. Nu e nevoie sa fii foarte bun la sport: e important sa fie ceva care sa-ti placa si eventual sa-ti propui sa depasesti un record personal. Desi evenimentele sportive sunt foarte populare, de fapt nu e doar despre sport. Oamenii isi doneaza ziua de nastere, dau petreceri, isi lasa barba sa creasca, confectioneaza si vand produse. Daca ai nevoie de idei, poti incepe cu Galantom. Vom fi alaturi de tine cu informatiile de care ai nevoie pentru a face fundraising si a organiza un astfel de eveniment.

 

 

Asteptam CV-ul tau pe office@invingemautismul.ro. Daca vrei sa ne auzim, ne poti contacta la nr. de telefon 0741 198 290/ 0740 122 186.

Si joaca se invata, parol!